Cari
×

Daftarkan diri

Use your Facebook account for quick registration

OR

Create a Shvoong account from scratch

Already a Member? Masuk!
×

Masuk

Sign in using your Facebook account

OR

Not a Member? Daftarkan diri!
×

Daftarkan diri

Use your Facebook account for quick registration

OR

Masuk

Sign in using your Facebook account

Lirik LAGU NGAMEN

oleh: akaris     Pengarang : sisendra
ª
 

Lirik Lagu Ngamen 1 dan Ngamen 2

NGAMEN 1

Dino iki mujur tenan Aku ngamen ning njero bis bisan
Penumpange longgar tenan Supire gal ugalan
Aku tibo jempalikan Neng pojokan

Arek ayu klambu abang Cukuran lanang, semiran abang
Alise nanggal sepisan Idepe pasangan Sayang untumu bathikan Kopi lambada

Iku ngunu ra sepiro nda Ibarat aku nduwe konco
Lagake koyo jutawan Ngalor ngidul nggowo koran
Tibakno gendeng anyaran Ditapok setan

Iku ngunu ra sepiro kang Ibarat aku nduwe tonggo
Areke ayu temenan Jarang metu neng embongan
Tibakno meteng rong ulan Merek ojekan

Uger arane Gerbongan iku julukane
Wedokane lemu lemuDioyen ngguya ngguyu
Alamak…Dioyen ngguya ngguyu


NGAMEN 2

Mak iki anakmu prawan

wiwit mbiyen ono ing perantauan

iling ngiwangi neng kantin sekolahan

telong sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran

koyok ngene rasane wong ora duwe

duwe pisan di ece karo kancane

iling-iling manungso bakale mati

yen wes mati di kubur sanak family

di pendem jero di apit bumi

ono kubur iku akeh pandoso

ulo klabang kolojengking podo moro

ono setan membo-membo dadi perawan

benno krasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat

neng akhirat ora ono sego berkat

neng akhirat ora ono mejo biliard

onone godo ne moloikat

sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate

sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne

mangkane golek bojo ojo mandeng rupo

rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo

mangkane golek bojo ojo mandeng bondo

seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo

kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,

eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo

mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso

ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

Diterbitkan di: 01 Desember, 2011   
Mohon dinilai : 1 2 3 4 5
  1. Menjawab   Pertanyaan  :    fais:bgs9999 Lihat semua
Terjemahkan Kirim Link Cetak
  1. 1. shinta

    shinta

    saya ingin mencari lagu pengamen embong

    0 Nilai 10 Desember 2011
X

.